Костя Копейкин вече е търговска марка на “Възраждане”

Костя Копейкин, прякорът на партийния лидер Костадин Костадинов, вече е търговска марка на “Възраждане”. Тя е регистрирана от партията в Патентното ведомство, показва справка в регистъра на търговските марки.

Костя Копейкин е съчетание от руското съкращение на малкото име на партийния лидер Костадин и прякорът, с който политическите противници го уязвяват заради откровените му проруски позиции.

Регистрацията на търговската марка е направена от организационния секретар на “Възраждане” в София Деян Николов чрез партийния адвокат и зам.-председател Петър Петров. Заявяването на марката е станало на 20 юли.

Заявители са подали искане името да бъде регистрирано в няколко различни класове за стоки и услуги. Списъкът в заявката включва то да бъде използвано за множество неща като печатни материали, реклама, медии, обучения, административни услуги, дрехи, като в това число влизат и спортни обувки, аксесоари за дамско бельо, галони и всички други възможни артикули, които са обхванати според предявения клас. Няма обаче забрана за ползването на Костя Копейкин от трети лица или медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *