ИЗТЕПАХ ги, нали ви казах ИЗТЕПАХ ги, там бяха 200 човека и ги ИЗТЕПАХ, колоритно разказа кметът Апостол Апостолов

Новогодишен скандал в Симитли с участието на кмета Апостол Апостолов, сина му – депутатът Стефан Апостолов, и бизнесмена Методи Бачев.

Както писахме, двете компании се скарали, стигнало се и до саморазправа. Полицията проверява случая. Според прокуратурата не става въпрос за бой, а за спречкване. В новогодишната нощ в Симитли празнували със заря и пиратки. В този момент кметът е на хорото и отива към заведението, от което се гърми. Сигнал за масово сбиване в Симитли на Нова година с кмета и сина му. На кадрите се вижда спречкване, в което участват кметът на Симитли, синът му депутатът Стефан Апостолов, жители на града, сред които и бизнесменът Методи Бачев.

Хвърляха пиратки по хората, изместиха хорото от площада. Аз тръгнах към тях да ги поздравя с бутилка шампанско. Тръгнах да ги поздравя, те почнаха да хвърлят пиратки по мен, качих се горе на терасата, казах какво правите – глупости и така нататък, отнесох два- три шамара”, каза Апостолов.

На въпрос дали той е ударил някого, той отговори: „Изтепах ги, бе, изтепах ги всички, там бяха 200 човека. Значи аз сам се качих при 200 човека и ги изтепах”.

После обаче добави: „Аз отнесох няколко шамара по стечение на обстоятелствата, защото бях с ръце отзад. Аз много обичам да ям шамари – животът ме е бил, бил, бил”. Другият участник в инцидента – синът на кмета и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов заяви, че просто е отбранявал баща си. Кметът си е извадил медицинско, и от двете страни са пуснали жалби в полицията.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *