Публична тайна е, че родните звезди искат колосални суми, за да участват в риалити формати на националните телевизии

Една от най-коментираните теми в социалните мрежи е влизането на футболната легенда Христо Стоичков във „Фермата“. Интересът към неговата изява не стихва, а мненията са разнопосочни.

В центъра на дебата е дали има и какъв е размерът на хонорара, който той е получил от продуцентите и водещи на шоуто – Иван Христов и Андрей Арнаудов. Публична тайна е, че родните звезди искат колосални суми, за да участват в риалити формати на националните телевизии. През годините в медийното пространство са цитирани суми от 50 000 до 300 000 лева, които са получавани от популярни личности за тяхното гостуване в различни програми.

Случаят с Христо Стоичков обаче ще се окаже прецедент. Освен, че никога международна звезда от неговата величина не е участвала в родно риалити, оказва се и че той не е получил никакъв хонорар за гостуването си във „Фермата“.

 

Според източници от продукцията, Камата влиза във „Фермата“ без никакви предварително поставени условия, както и без претенции за финансова компенсация. Неговите мотиви били, че това е шоу, което популяризира изконните български добродетели и вдъхва доза патриотизъм на всички сънародници по света.

 

Самият той не е пропускал епизод от всички осем сезона на предаването.

„Аз съм един от вас. Дайте ми един комат хляб, малко сланинка и лучец, това е най-хубавото“, бяха първите думи на Стоичков при влизането му в риалитито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *