Skip to content

Какъв е тоя Кирил Петков и защо се търпи всичко това?

Втори министър – вътрешният Калин Стоянов, се оплаква публично, че е натискан от мандатоносителя Кирил Петков.

Първият бе Йоловски, на електронното управление. Той и семейството му сега се движат с охрана, за да не ги гръмне…шефът им?!

Нещата добиват още по-гротесков характер след жалбата на шефа на МВР Стоянов. Кирил Петков недопустимо му се бъркал в работата, принуждавал го да работи за интересите на ППДБ?!

Какъв е тоя Кирил Петков и защо се търпи всичко това?

Хайде да повторим за недоразбралите.

В ситуация на вот на недоверие по темата „Сигурност“ не друг, а шефът на силовото ведомство се оплаква от лидера на партията, която държи мандата за управление.

Той пък, обратно, му иска оставката.
Друг министър е пазен от НСО и жандармерия, а детето му ходи на училище с полиция. Униформен дори стои с детето в час.
Това държава ли е?

А Кирил Петков още ДОРИ НЕ Е ИЗВИКАН на разпит в прокуратурата по образуваното досъдебно производство.

Страх ги е прокурорите от Кирил Петков, очевидно. Страх ги е като министрите.  Не се обръщам към напълно наведения Бойко Борисов, с чиито парламентарни гласове е възможна цялата тая мръсотия. Безсмислено е. Борисов е подменен, зависим, ще изпълнява до дупка, каквото му наредят от ПП и посолството.

Обръщам се обаче към службите, където все още са останали доблестни офицери, неподвластни на сглобката – в ДАНС, НСО, разузнаването…Реагирайте, докато можете и докато не са ви изчегъртали съвсем. Спрете Кирил Петков, докажете, че сте патриоти и трезво мислещи хора – има начини.

Кирил Петков, летял на 8000 метра без кислород, е ментално увреден, свръхагресивен, обществено опасен, с криминални отклонения. Въпрос на национална сигурност е да бъде остракиран от всякакъв достъп до власт.

 Недялко Недялков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *