Здравко от Big Brother се разграничи от брат си, защото е купил “подпорната стена“ на Алепу (видео)

Здравко Василев, по-популярен в медиите като Здравко от Big Brother, се разграничи от брат си, защото фирма, свързана със Стоян Василев, е купила „подпорната стена“ на Алепу. 

На последните парламентарни избори Здравко беше кандидат за депутат в листата на „Изправи се! Мутри вън!“, а Стоян е общински съветник в Приморско от партия МИР.

„Вчера моя брат направи нещо, с което освен че ме разочарова, до голяма степен загуби и вярата ми в него. Обръщам се към Вас, защото изпитвам потребност ясно и категорично да заявя пред всички моята позиция относно решението му да закупи и довърши строителството на печално известната „подпорна стена“ на плаж Алепу… Освен че нямам абсолютно нищо общо с всичко, което се случва и се е случило там, каквито и да са неговите мотиви, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива.“ – каза във видеобръщение във Facebook Здравко Василев.

По казуса реагира и Мая Манолова: „Тотална забрана за строителство по Черноморското крайбрежие и в защитени зони. Вече сме готови със закон за това. Здравко Василев от Приморско беше в листата ни за предишните избори. Днес се разбра, че фирма, свързана с неговия брат, е купила “подпорната стена“ на Алепу. Пълно безобразие! Там не бива и няма да се строи. И не само там, а трябва пълна забрана по цялото Черноморие.“ – каза Манолова.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *