Жестоко убийство, откриха 17-годишната Андрея с прерязано гърло

Трупът е открил неин първи братовчед

Тежко криминално престъпление е извършено тази нощ във врачанското село Галиче, съобщава BulNews. Младо момиче е било намерено в дома си заклано.

Трупът е открил неин първи братовчед, който снощи около 1 часа е получил обаждане от 17-годишната Андрея. Мъжът не вдигнал телефона си, тъй като децата му го били направили на безшумен режим. Сутринта той решил да отиде до дома на родственицата си и да провери каква е причината за обаждането.

Когато обаче влязъл в къщата, той я намерил бита, съблечена и с прерязано гърло. Мъжът веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото пристигнали линейка и полиция от Бяла Слатина.

Спешните медици само установили, че младото момиче е мъртво. В момента целият район около къщата на жертвата е блокиран от полицията, като се изчаква дежурната група от областната дирекция във Враца. В района е пълно с близки и познати на момичето, които очакват да разберат какво се е случило.

Всички са единодушни, че Андрея е била кротко дете и е истинска загадка защо е убита. Родителите на момичето са разделени, като майката има ново семейство, а бащата работи в Англия. Андрея има и брат, който живее във Враца. Повече информация за тежкото престъпление се очаква в утрешния бюлетин на полицията във Враца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *