Жена от протеста на „Възраждане“: Ваксините са коктейли, с които ни вкарват чипове за 5G

Изказване от микрофона по време на вчерашния протест на „Възраждане” срещу „зелените сертификати” предизвика бурни и подигравателни реакции в социалните мрежи. Днес в онлайн пространството дори циркулира събитие – „Масово учене на биология 6 години”.

тотици привърженици на партията на Костадин Костадинов се събраха пред Народното събрание вчера, за да изразят недоволството си от въведените „зелени сертификати”. Заговори се за фашизъм и лишаване от граждански права. Стигна се и до ескалация на напрежението, сблъсъци с полицията, пострадали и арести, след като демонстрантите пробиха полицейския кордон и се опитаха да влязат в сградата на парламента. По думите им – мирно, за да попитат народните представители кога ще отменят „зелените сертификати”.

По време на протеста от микрофона имаше различни изказвания. Едно от тях обаче привлече вниманието, а коментарите по адрес на изказалата се жена, не закъсняха.

„Няма да кажа името си, за да не ме репресират тези, които са в парламента, защото те не са българи. Но ще кажа за себе си – учила съм шест години биология и знам, че това не са никакви ваксини! Това са експериментални коктейли, които вкарват във вас чип и неща, които ще разрушат вашата свобода. Ще бъдете управлявани чрез 5G системите. Така че никой да не се ваксинира!!”

Пламенното слово бе посрещнато с овации на площада, но с подигравки в интернет. Една от тях е организираното иронично събитие „Масово учене на биология шест години”. 

НОВО!

Шапка „Възражданейка”! (Ex-Будьоновка)
Решение за следващия протест!
С вградени:
– Дечипизатор!
– 5G неутрализатор!
– Фалшив зелен сертификат!
– Допълнителен мозък!
– Анти-кемтрейлс вентилатор!
С топла подплата – за зимни протести!
ZA CENI – NALI4NI !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *