Д-р Гълъбова отговаря на индивида Недялко: Не сте за мен от значимите хора, за да ви търся сметка

В лично качество съм обидена от пасквила на т.нар. журналист недялко недялков. Пълен е със злоба и лъжи. Да, Мисис Баба съм и ще остана такава до живот…на внуците си. Да, против съм ПРОСТОТИЯТА и КОРУПЦИЯТА и изразявам позицията си остро. Да, има доклад и сме проверени от три институции. И тук започвам с НЕ. Това пише д-р Цветеслава Гълъбова до шефа на ПИК Недялко Недялков по повод обидни квалификации по неин адрес и на болните в Курило.

Не съм клиент на прокуратурата. Това е ЛЪЖА! Както е ЛЪЖА, че моите пациенти са луди. Не, индивиди, те са болни и всички ние, вкл. и ти, дължим УВАЖЕНИЕ и грижи. А как се грижим за тях, можете да се убедите лично. Заповядайте, индивиде, разходете се и вижте къде държим пръчките и веригите. И не наричайте една болница ПСИХОТО. То е на друго място, заявява докторката.

Надявам се посещението с щурмовата ви бригада да не е посред нощ, като на един друг „добре възпитан“ индивид. Няма да търпя да сеете омраза към психично болните хора. Не сте от значимите за мен хора, за да ви търся сметка за личните квалификации – толкова си можете. Но, НЕ ПИПАЙТЕ болните. Съветвам ви да имате страх от Него, аз не съм ви проблемът, категорична е д-р Гълъбова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *