Джамбазки пред „Gazeta Polska“: Полша далеч не е сама в борбата срещу ЛГБТ пропагандата

Изминалата пленарна сесия в Европейския парламент беше пълна с ултралиберални теми. Истанбулската конвенция, истерията около климата, както и предполагаемата дискриминация срещу ЛГБТ групите бяха част от дебатите, проведени миналата седмица, посочва в интервю за „Gazeta Polska“ българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

В допълнение видяхме целия арсенал на ултралевите болшевики, вкаран в употреба. Въпросните създаваха фалшиви новини, за да разпространят съобщението си. Очевидно е, че страните, които се придържат към традиционните християнски и семейни ценности, са трън в окото на либералните неомарксисти, заявява още той.

Левите не могат да се примирят с факта, че страните от Вишеградската четворка, както и други – като България и Румъния, няма да приемат и ще се борят срещу ЛГБТ пропагандата. Не смятаме, че идеи, граничещи с педофилията имат място в училища и детски градини. Вярваме, че семейството е доброволен съюз между мъж и жена. Всяко дете заслужава майка и нормално семейство, за да бъде отгледано в здравословна среда, категоричен е българският евродепутат.

Не е редно Европейският съюз да продължава с налагането на ултралиберални политики на страните ни. Вземащите решения в Брюксел трябва да бъдат наясно с това, като имат предвид нашата история. Ние, хората от Централна и Източна Европа, сме получили достатъчно заповеди и ни е писнало да ни казват какво да правим. Моята група в Европейския парламент е защитавала и ще продължава да защитава тези свои политически възгледи, защото суверенитетът на нациите и страните членки трябва да бъде уважаван, казва в заключение за авторитетното издание Ангел Джамбазки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *