Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в канала на ,,Цанов НАПРЕД И НАГОРЕ“.

Жертвата се е запознала с насилника си през септември миналата година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи. Георги Георгиев причинил жестоките травми на 18-годишното момиче работил в нощния клуб като охрана, където двамата се видели за първи път. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълнолетие, за разлика от нейните връстнички, на които е искал пари, за да влязат.

Георгиев работил незаконно, без договор по думите на момичето. Дебора никога не се е напивала, употребявала наркотици или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. Майката на момичето показа отрицателен тест за наркотици направен ден след трагедията. „Винаги, когато ходя на дискотека, си взимам вода и държа в ръка през цялото време“, твърди момичето.

Извършителят на жестокото насилие е пощипвал и флиртувал с непълнолетното тогава момиче. Самият той е поискал да й покаже документи за развод, след като Дебора е разбрала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едва на 17 години, когато се е влюбила в него, потвърди и майката на момичето. Тя добави в интервюто пред Цанов, че Дебора го е обичала.

Дебора е била насилвана месеци наред с шамари и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от дома й казвал ехидно „Няма да оцелeеш“. „Крила съм синини в фон дьо тен, когато ме душеше, веднъж припаднах, но той ми каза знам какво правя няма да умреш“, през сълзи каза Дебора във видеото.

“Всеки път, когато се виждахме, имаше агресия – биеше ми шамари, удряше ме в корема, един път ме хвана за гърлото, причерня ми. Пусна ме и каза: “Спокойно, аз знам какво правя, няма да умреш.” Това каза нарязаната с макетно ножче Дебора Михайлова, която събра сили да разкаже за ужаса, който е преживяла. 18-годишното момиче с никого не споделяло за издевателствата, на което е подложено. Мълча и досега, но днес реши да проговори пред ютуб канала на Станислав Цанов “Напред и нагоре”, тъй като отдавна го следяла и харесвала.

От страшната нощ в края на юни, когато бе нарязана с макетно ножче, Деби не помни много. “Позвъни се на домофона. Попитах кой е, никой не отговори. При втория звън, той каза: “Аз съм” и отворих. Видях как се подава синя медицинска ръкавица. Той беше с маска, но аз го познах. Видях макетния нож в едната му ръка, не осъзнавах какво се случва. Реших, че просто се бъзика с мене. Последното нещо, което помня беше, че замахва с юмрук”, разказва момичето. След това спомените му са вече за съседката, от която потърсило помощ.

“Аз не осъзнавах, че съм нарязана. Бях стигнала на едно стъпало пред входа и си погледнах краката, всичко висеше и имаше страшно много кръв. На ръката също ми висеше кожа, но не изпитвах болка.” В болницата лекарите правят 400 шева по тялото на Дебора без упойка, защото е загубила много кръв и не искат да рискуват. Ученичката била в такъв силен шок, че дори и тогава не усещала нищо.

„Никога не сме излизали публично освен, когато ходех да го виждам на работното му място. ,,Не съм ходила дори в дома му“, разказва тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *