Грандиозен скандал се разигра в снощното издание на предаването “ЕвроДикоФ“, водено от журналиста Сашо Диков и излъчващо се по ТВ Евроком. Своеобразната разправия бе между водещия Диков и получилия право на отговор в предаването – Димитър Байрактаров.

Байрактаров, който също се изявява като журналист, бе поискал право на отговор в “ЕвроДикоФ“, тъй като се е почувствал засегнат от твърдение на Сашо Диков в миналото издание на предаването, че той и Николай Бареков дължат пари на ТВ Евроком.

Преди десетина дни от телевизия Евроком решиха да спрат излъчването на предаването “Бареков и Байрактаров без цензура“, на което водещи бяха именно бившият депутат от НФСБ Димитър Байрактаров и бившият евродепутат Николай Бареков.

Впоследствие се оказа, че ТВ Евроком е била страната, която е получавала пари, за да вижда ефир въпросната продукция, а не обратното, както е по-естествено да бъде.

Правото на отговор на Байрактаров бе в рамките на 42 секунди, в които той каза следното: “Падението е пълно, 42 секунди за право на отговор, в които искам да ви кажа, че нито аз, нито Николай Бареков дължим пари на телевизия Евроком. Нито сме плащали, тъй като взаимоотношения с Евроком има продуцентът, който не е нито Бареков, нито Байрактаров. Освен това, държа да ви кажа, че с това писмо от 1 ред, което оставям на Диков, ние спрямо предаването, а седмица по-рано двамата собственика заявиха, че единият е станал коалиционен партньор в Твърдица на партиите на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, а другият, че не иска да се кара с Красимир Каракачанов. Няколко пъти ни беше внушавано, че министър с името Красимир е заявил и е поискал от Евроком да назоват сумата за спирането на нашето предаване, което в крайна сметка беше спряно.“

Нещата обаче не приключиха дотук. Диков и Байрактаров останаха в студиото, а записът продължи още доста време след обявените 42 секунди за право на отговор. Във видеото ще видите продължителния спор относно това какво точно е казал Сашо Диков – версиите и на едната, и на другата страна. А след това и последвалото загрубяване на “играта“, в което бяха включени нападки на лична основа и цветущи квалификации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *