Гешев от “Как е времето в Москва” до “Не се притеснявам да разследвам Пеевски” (видео)

Евродепутатът Алексадър Йорданов: Сърбия няма да влезе в ЕС, докато крие Цветан Василев. Защитете тази позиция, ако сте демократи!

Главният прокурор Иван Гешев е на посещение в Брюксел. Там се срещна с журналисти от няколко български медии. Гешев на няколко пъти бе питан от Атанас Чобанов от “Биволъ” за делото КТБ и депутата Делян Пеевски. Последваха отговори от типа “Знам, че обичате прокуратурата“, “Как е времето в Москва” и “Аз съм видял този, за когото има доказателства“. После главният прокурор заяви, че руската държава пазела банкера Цветан Василев с помощта на сръбската държава.

Гешев все пак обясни, че не се притеснява да разследва никого – Пеевски, друг депутат или министър.

Главният прокурор получи неочаквана помощ от бъгларския евродепутат Александър Йорданов. Той се ядоса от въпрос на Чобанов му се развика да не говори глупости.

Я се дръжте културно! Сърбия няма да влезе в ЕС, докато крие такива като Цветан Василев! Няма влизане! И защитете тази позиция, ако сте демократи и журналисти, а не дребни провокаторчета! Как не ви е срам! Заради такива като вас ли правихме демокрацията? Дребни провокатори!“, заяви той на висок тон.

Видеото от разговора бе публикувано в Youtube канала на прокуратурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *