ГЕРБери с тениски на Борисов се събраха в Банкя да го спасят от терор (видео)

Младежи от МГЕРБ се събраха на Разпети петък пред дома на премиера в оставка Бойко Борисов в Банкя с обяснението, че искат да го предпазят от „поредна провокация“.

На място бе депутатът и лидер на младежката организация Георг Георгиев. Той бе придружен и от други младежи, някои от които носеха тениски с лика на Бойко Борисов.

„Тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени в Банкя. В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени – разпопения поп, една бивша премиерка, кандидат за президент на една от опозиционните партии. Хора, които са известни със своето грозно и дръзко поведение. Хора, които освен да идват пред домовете на хората, да ги тероризират и тормозят, друго не правят. Тези същите хора трябва да знаят, че дори в ден като днешния – ден за смирение, в който всички трябва да сме със семействата си, вгледани към себе си и духовното, ние се организирахме много бързо“, каза Георгиев във видео, разпространено във Фейсбук.

“Достатъчно експедитивни сме, за да покажем, че няма да се допуска този терор. Няма да продължи издевателството над хора, техните семейства и деца. Една година вече стига. Една година ги търпяхме, една година бяхме толерантни, една година показвахме онова възпитание, което приляга на хора, управляващи, хора, които съзнават какво означава отговорност. От днес нататък същите тези трябва да знаят и да си дават сметка, че всеки път, в който тръгнат да тероризират, ще се сблъскат с това“, каза Георгиев.

На място не се появиха опоненти на Борисов и ГЕРБ.

Към момента няма информация да се готви протест пред къщата на Борисов, но в миналото такива са били провеждани,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *