Skip to content

Вместо “сгреших, извинявам се”: Мустафа Емин предпочете да се омаже

Още вчера Мустафа Емин можеше поне да се извини, но той предпочете да се омаже. Първо написа статус, в който индиректно, макар и с по-меки думи, призна, че явно си е изпуснал нервите, защото бил много притеснен за детето си.

А за капак, тази сутрин, най-нагло излъга, че всъщност бил споменал няколко пъти министъра на здравеопазването, но на шега. Последно – до шеги ли му е било или е бил притеснен?

Призна, че е държал детето му да бъде прието в шокова зала, но лекарите го били разубедили? Тоест е настоявал да стане неговото, като става и ясно, че лекарите са били принудени да му дават обяснения за действията си.

Паралелно с това поддръжници на ДБ вече са разровили профила на сестрата и са стигнали до заключението, че това било… активно мероприятие, т.к. случаят даже бил отразен в руска медия. Сестрата била русофилка и споделяла снимки от руски манастири. А и звънарка била – от вчера разбрах, че това е най-позорната професия в България – споменава се със страшна погнуса и подигравка от всички активисти. Нямало по-разобличаващо и жалко от това да биеш камбана.

А господинът бил благ, мил, възпитан. Политик, не обикновен човек, политик! Ако можеше въпросния, както и подкрепящите го да разберат колко са жалки само. Как умират да се подиграват на Ганьо, че вярвал в конспирации, но самите те постоянно са готови цял роман с елементи на фантастика да напишат, само и само да не им се наложи да кажат “сгреших, извинявам се”.

Виктория Георгиева, Труд 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *