Владимир Путин е тъжен, любовницата му е бременна

Политическият експерт Валерий Соловей заяви, че сочената за любовница на Путин – гимнастичката Алина Кабаева, може да е бременна отново. Експертът изкава мнение, че според него бащата на детето може да не е Владимир Путин.

Политическият експерт, съобщава тази новина в Instagram профила си:

Валерий Соловей не разкрива източника, от когото му е предоставена информацията за бременноста на жената, сочена за любовница на Путин, но експертът заявява, че информацията може да е вярна. Като основен довод за истинността на информацията, Соловей изтъква, че Путин изглеждал депресиран, тъй като по негови думи, бил разстроен, че Кабаева му е изневерила.

„Вчера вече съобщихме, че руският президент Владимир Путин, според очевидци, е изглеждал депресиран и донякъде отнесен в мислите си. Това е напълно разбираемо, защото вчера Путин научи, че неговата дългосрочна партньорка и майката на децата му – Алина Кабаева, е бременна още веднъж, или по-скоро – неочаквано бременна. А можеше президентът да бъде радостен, ако детето беше негово, но не, не е“, пишат авторите на канала.

Припомняме, че преди известно време швейцарски вестник съобщи, че Кабаева е родила двамата сина на Путин, а други медии дори казаха, че децата им са четири.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *