Венци Стефанов: Бербатов е самовлюбен, говори само с пажовете си

Навсякъде по света ме питат само за Стоичков, каза шефът на „Славия“

 

Остри думи по адрес на Митко Бербатов каза шефът на „Славия“ Венцислав Стефанов.

„Един самовлюбен в себе си човек, който се крие зад гърба на другите. Да се кандидатира сам и да го изберат. Той в Търново сега говори само с пажовете си. Навсякъде, като ходя по света ме питат за Стоичков, не за Бербатов.“, обясни той  след мача с ЦСКА по повод на спора му с Димитър Бербатов.

Григор Димитров е друга бира, той може да разговаря с хората. Той може да се изразява, че аз съм миналото и еди какво си.

Когато аз съм си давал парите за спорта, той е правил бр-бр-бр. Всяка жаба да си знае гьола. Като го видя да прави нещо за спорта, а не само стойки, да седне и да разговаря с мен, каза Стефанов.

„Имахме своите шансове, ударихме две греди. Един кастриран съдия, който свиреше всичко за ЦСКА и нищо за Славия. В 16-и кръг свири на ЦСКА, сега в 17-ия пак на ЦСКА“, атакува и рефера Стеанов.

„Обяснявам си го, че е съвсем съзнателно. Двата отбора играха при тежки условия. Доволен към от това, което показаха момчетата, бориха се. Ако тези две греди бяха голове, резултатът щеше да е друг. На такива терени е важно съдиите да имат коректно отношение. Още, когато видях назначението на Никола Попов ми стана ясно какъв ще бъде резултатът на терена. Само това отчитам като фактор за загубата“, допълни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *