Велислава Кръстева напуска Народния театър

Велислава Кръстева, бивш пиар на ДПС, назначена за завеждащ „В обществеността“ в Народния театър излезе с официална позиция относно конфликта с Александър Морфов. В текст публикуван в изданието ”Площад Славейков”, Кръстева обявява, че напуска театъра, но при по-дълбок прочит става ясно, че това е само за привличане на внимание.

Уважаеми колеги журналисти, Този текст е адресиран към всички вас, които всеки ден търсите новина, която да бъде само ваша, които имате източници, създавали сте своя професионализъм с години, правите разлика между журналистика и пиар, отстоявате своето достойнство като журналисти… и като цяло имате самочувствието, че работите по световните журналистически стандарти. Всички знаете колко трудно е да намерите и потвърдите такава новина. Знам какво е да ви присвоят такава новина, защото вие го правите всеки ден с мен и колегите в „Площад Славейков“.

От самото начало на конфликта между Александър Морфов и Велислава Кръстева вие намирате новините не от Народния театър, а от „Площад Славейков“. Още от  снимката с надрасканата врата. От публикуването му, този кадър мигновено се появи навсякъде, въпреки че бе брандиран с логото на „Площад Славейков“.

Радвам се, че стигнахте до финала на този текст, за да ви кажа и за заглавието. Не, няма такава новина. Просто реших да ви привлека вниманието, а всички вие чакате „Площад Славейков“ да я съобщи.

Целият текст можете да видите тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *