Васил Терзиев гласува с охрана (видео)

Васил Терзиев – кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ, който днес е на балотаж с Ваня Григорова, подкрепена от БСП, гласува тази сутрин в 118-о СУ в столицата. По време на живото излъчване, което самият Терзиев пусна на страницата си, впечатление на мнозина на прави една фигура, която върви заедно с кандидата за кмет – мъж на възраст около 45 години, който подозрително много прилича на охрана.

Човекът, който бе облечен в черен костюм с бяла риза, беше навсякъде, където Терзиев ходи, но стоеше настрана, уж незабележимо, докато създателят на „Телерик“ говореше с медии.

Мнозина в мрежата вече задават простия въпрос: Ако този човек действително е охранител, то защо на кандидатът от ПП-ДБ му е нужно някой да го пази.

„Важно е всеки да участва в управлението на града чрез своя глас. Ще работя да няма хора и райони втора ръка. Една от лошите практики, които ще прекъснем, е да няма вече „мой кмет, твой кмет“. Градът страда от фаворизирането“, каза Терзиев, малко след като подаде гласа си, а човекът, за когото се счита, че му е охранител, стоеше встрани.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *