Борисов се пази от Горанов и Стоянова

Отсъствието на Владислав Горанов и Менда Стоянова от листите на ГЕРБ за изборите подсказва, че Борисов се пази от тях, защото могат да влязат в разследване за подкупи, раздавани от Васил Божков

По обясненията на изгнаника в Дубай, Борисов му казал, че ще „оправи работата“ със закона, за да облагат по-благоприятно лотариите, но поискал „ще помагаш“. Както Божков се изрази – такса „помагане“.

И Борисов го пратил при Менда и Горанов. Имало е срещи, Божков ги доказа и с есемеси. Законът е „оправен“ както трябва, така думите на Божков се потвърждават.

Сега двамата отпадат от листите на ГЕРБ. Симптоматично е. Ще има развитие на скандала там. Дали с този главен прокурор, дали със следващ, който може да дойде скоро с промяна в закона.

Но Менда Стоянова и Владислав Горанов едва ли ще се жертват като в мафиотските филми, да мълчат за боса и да лежат в затвора. Борисов няма да се измъква вечно.

Който е тръгнал да се обвързва с Борисов в политиката, трябва да е готов за това – всеки момент може да го хвърли на вълците, за да се опази. Дори да е от най-приближените му.

Иван Бакалов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *