Народът ясно каза на политиците – Не враждувайте. 80 процента от хората казаха, че искат правителство. Ако се отиде на следващи избори, нищо няма да се получи. ще се похарчат 100 милиона. Държава без парламент, това не го искат и останалите колеги. Такава равносметка направи на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Ранното ми пенсиониране също се окааза неправилно. Виждате, на картата – в много градове сме първа политическа сила. Благодаря на всички, които ни подкрепиха и структурите, които ни подкрепиха, заяви той..

Предлагаме както в 90-те – контактна група, преговарящи екипи – хора с безспорна репутация по най-важната тема – антипутинова – Плевнелиев, Соломон Паси, нека те да предложат хора на които държат и те да направят преговори като модератори с хората от другите партии.

Най-важният приоритет сега е кой е с Путин и кой срещу него. Кой е на страната на Украйна и кой не?, подчерта Борисов.

Ако искаме да тласкаме държавата към поредни избори…Народът ясно показа, че 70 процента са за евроатлантически партии. Народът ясно е посочил, че три четвърти от населението са за продължаване на този път.

Който влезе в това управление, ще понесе чудовищни щети. Той знае какъв необран бостан е оставил. А към Кожстов – знам, че мразиш народа, но ти искаш да вкараш Възраждане в правителство. Това са коментари на хора, ксоито не са загрижени. При подобна риторика, не виждам изход, отбеляза огорчен Борисов.

Вариант, в който с ДПС, Възраждане или Янев да управлява. При положение, че сме най-праволинейната евроатлантическа партия, не виждам. Но не виждам и друг вариант – ако те откаоат на нас, ние на тях, и ето ти нови избори. А войната е тука, обясни Борисов. Аз съм загрижен, добави той.

Разбирам го Асен Василев, че иска да счупи държавата. Ние ще подкрепим социалната система, и аз обичам пенсионерите, обясни Борисов. Ето, ще им подкрепим социалната дсикстема. ДБ говорят за съдебна реформа, ще гжи подкрепим и тях. Но не – ние сме за Рашков, срещу Гешев, това не е реформа, обясни Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *