Бивш шеф на ЦСКА: Питайте Жеков как попадна в листите

Пламен Марков също беше кандидат депутат преди, но не го изгониха, сподели Милко Георгиев

 

Бившият директор в ЦСКА Милко Георгиев взе отношение по темата със „скандалите“ в клуба. Той коментира ситуацията около легендите Димитър Пенев и Петър Жеков, които решиха да бъдат в листите на една партия за предстоящите избори.

Последваха ежедневни твърдения, че двамата са изгонени от стадион „Българска армия“. ЦСКА отрече официално това.

Ето какво написа Георгиев на страницата си във Фейсук:

„Каква поредна футболна драма се заформя пак у нас…

Два дни сайтове, на които им излязоха афти на езиците от облизване на определени части на тялото на единствения и неповторим Първи в родния футбол, тиражират поредните чутовни скандали в ЦСКА…

Видите ли, Жеков и Пенев били изгонени от стадиона! О, Боже, и настана потоп!

Ама хубаво му бутате микрофоните на Жеков в устата, но някой от сервилните дали се сети да зададе по един кратък въпрос на тънкообидните – хора, вие как точно попаднахте в листите? Осребрихте ли това участие? Каква полза на обществото ще допринесете като евентуални избраници? Не!!!

Важно е да се знае, че тия гадни приближени до Ганчев изгониха легендите от стадиона! И забележете – не Ганчев, а приближени… Познавам един сервитьор, също приближен до Гришата, освен като е наливал на Жеката, да му е прошепнал нещо? Знам ли…

Иначе сериозно – на предишните избори Пламен Марков също беше част от някакви листи, пък не помня да са го гонили…

Но освен воля, не е лошо да има и малко усещане, защото „на лято“ пак ще се наредят някои хора на стълбичката на самолета, нали?“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *