Бивша депутатка: Сачева е едно от най-долните назначения на Борисов

Магдалена Ташева коментира публикация, в която се казва, че джендър диверсията в училищата е проспана от двама заместник-министри на образованието, едната от които е Деница Сачева.

 

„Грантоедът Деница Сачева нищо не е проспала! Точно преди една година Сачева пусна един свой проект, съвместно с Фондация „Джендър образование, изследвания и технологии“ под формата на анкета в училищата, малките класове. И отново я оправдаха с това, че анкетата била за учителите. (Виж „Епицентър“ от 29.01.2018.)  Лъжа. В анкетата имаше въпроси към дечицата как се чувстват – момченце или момиченце, или друго-суичър ли искат да носят, или рокличка и пр.

Тя е едно от най-долните назначения на Борисов, с което той прави поклон на посолството на „Козяк“ 6. Сачева е представител на Демократическия институт на САЩ за България. Тя беше социален зам.-министър и в кабинета „Борисов“- 2, отново с ресор, свързан с децата.

Тази костовистка, собственица на пиар фирмата „Интелдей солушънс“, бива непрекъснато назначавана в правителствата на България именно със задачата да провежда пропагандата на хомосексуалния разврат в българското образование и на презаселването на близкоизточни джихадисти у нас под формата на „бежанци“.

Да припомня, че заедно с Мая Манолова, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Джема Грозданова, тя беше една от най-страстните привърженички на Истанбулската конвенция. Тя е и една от пропагандаторките на „Националната стратегия за децата“ (нова редакция на Истанбулската конвенция), писана от „Отворено общество“.

До 2016 г., чрез фирмата си „Интелдей солушънс“ Сачева е печелила „проекти“ за позитивна промяна на образа на „бежанците“ в българските медии, правеше и пиара на джихадистката „Асоциация на свободна Сирия“, снимаше се със сирийски главорези, експулсирани впоследствие от България като заплаха за националната сигурност. Заради тази й дейност през 2013 г. „Българският Хелзинкски комитет“ я обяви за „Човек на годината“ за предходната 2012 г”.

Магдалена Ташева, бивш депутат от “Атака”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *