„Бедната“ Мариана Попова си купи чисто нов „Кадилак” за 120 бона

Любимият й Веселин Плачков е избрал возилото

Мариана Попова си е купила нова кола. От седмица смуглата изпълнителка шофира мощен „Кадилак”. Любимият й Веселин Плачков е избрал возилото, като Мариана се е доверила изцяло на преценката му. Семейството се е бръкнало с около 120 бона, като не е ясно дали колата е на изплащане или сумата е платена кеш.

Возилото е втора употреба, но е на малко километри и е доста запазено. Попова все още не може да се нарадва на новата си придобивка и шофира с кеф из столицата и на по-дълги разстояния.

Кадилакът е закупен от автокъща и се води на името на поп изпълнителката. Мариана не е от певиците, които се хвалят със скъпи дрехи, джипове, къщи и бижута, а напротив – винаги е била доста скромна в облеклото и вещите си. Тя винаги се е дразнила на грандоманщината на своите колеги, които се хвалят с кресла, полилеи, палта и обувки за хиляди левове в евро.

Половинката на екранния Левски предпочита да спестява доходите си и да купува само най-необходимото. В случая е решила, че е заслужила да се поглези с нов автомобил и с право. Смуглата певица държи първото място по оплакване сред родните певици и не спира да се жалва колко са зле финансово, как от музика не се печели и най-вече, че ковид кризата ги е докарала до просешка тояга, твърди „Уикенд“.

Всъщност Попова не позволява на възлюбения си да играе в постановки или сериали с красиви жени, пък после двамата дружно се оплакват, че нямат доходи. По време на карантината екранният Киро Християнина редовно вееше коса в ефира на Би Ти Ви и споделяше, че не са добре финансово с Мариана Попова. Тя пък от своя страна на няколко пъти открито е казвала, че иска да се омъжи за бащата на малката си дъщеря на пищна сватба с минимум 100 души, но все още не е намерила спонсор, за да реализира голямото събитие.

„Ако някой се реши да ни плати сватбата, която ще бъде много богата и пищна, и ще има много хора… защото нашата сватба не може да бъде скромна, само като си преброя колегите и той неговите, станахме много хора. Ако са готови да платят това събитие, сме готови още утре да се оженим. Ако искат да ни спонсорират – насреща сме”, това са все публични  цитати от устатана  изпълнителката, за която все още не са се намерили мераклии, които да платят масрафа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *