Бащата на изчезналия Александър: Детектор на лъжата показа, че казвам истината

Александър Цветанов – бащата на изчезналото 12-годишно дете с аутизъм в Перник, твърди, че се е подложим на детектор на лъжата.

В профила си във Фейсбук Цветанов написа:

„Детекторът на лъжата показа, че казвам истината, но това не е от значение за мен, защото сина ми го няма! Сашо, върни се вече!“.

Говорителят на Окръжна прокуратура Албена Стоилова потвърди, че бащата се е подложил на детектор. „Изследването, проведено в МВР, е доказало, че мъжът не лъже. Освен това свидетели са забелязали бащата и детето в района на бившия Профилакториум в Перник на 11 ноември“, казаха от прокуратурата пред БТА.

Момчето е в неизвестност от 11 ноември, когато изчезнало по време на разходка с баща си в района на Профилакториума в Перник. Вече седми ден доброволци и полиции търсят детето, като от Областната дирекция на МВР в града съобщиха по-рано днес, че е обходен 20-километров радиус от мястото на изчезване, както и че издирването продължава под нова форма.

В сряда стана ясно, че майката на 12-годишния Александър е призована на разпит. Радостина Цветанова е напуснала България през август 2020 г. и оттогава не се е прибирала. Живее във Великобритания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *