Обраха сина на Луканов докато спи, два пъти разбиват колата му

Трикратна жертва на обири от крадци е единственият син на убития пример Андрей Луканов, писа „Ретро“. Карло се ожали, че, апаши проникнали в жилището му и два пъти разбиват и личния му автомобил.

В апартамента му влезли, докато той и дъщеря му Мария спели, без да разберат въобще че имат „неканени гости“ в дома си. Крадците проникнали не през входната врата, а през терасата. Така успели да изтарашат абсолютно целия апартамент в столичния квартал Витоша, като свили всички ценности, на които се натъкнали. Прибрали мобилния телефон и портмонето на Карло. Не могли да напълнят джобовете си с бижута от благородни метали, защото такива по чекмеджетата нямало, тъй като синът на Луканов отдавна е разведен с жена си и не споделят един и същи дом.

Едва на сутринта след обира той и щерка му усетили, че са станали жертва на крадци, и се ужасили от факта, че те са нахлули в жилището им, докато спели.

Луканов преживял и ужаса на два пъти да разбиват колата му. Той обаче не смята, че е бил фиксирана жертва на крадците, а са го избрали на случаен принцип.

Карло може ли да се защитава сам в съда в  подобни ситуации, защото от началото на 2022 година официално е адвокат към Софийската адвокатска колегия. Към правните науки го подтикнало тежкото му съдебно дело с бившата му съпруга Лили. Двамата се разделиха скандално преди години и не можаха да се разберат за попечителството над дъщеря си мирно, затова сагата влезе в съда. Сега обаче са в нормални отношения и са заровили томахавките.

Дъщеря им е тръгнала по пътя на татко си и също е студентка в юридическия факултет на Софийския университет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *